Suzanne Valkenburg Fotografie helpt bedrijven en organisaties hun identiteit en hun verhaal goed te communiceren door middel van documentairefotografie. Dit doe ik door eerst samen met de opdrachtgever de essentie van het bedrijf of de organisatie vast te stellen. Hoe gaan mensen binnen een bedrijf met elkaar om? Hoe leven en werken mensen met elkaar en hoe zien deze alledaagse handelingen eruit? Ik ben gespecialiseerd in het zichtbaar maken van deze alledaagse handelingen. Geen platte over-gestileerde beelden, maar rake, pure beelden die om het tijdsbeeld van het bedrijf, zijn producten en de beleving hiervan te visualiseren en te vergroten. Het product wat ik lever is een serie beelden waarin duidelijke keuzes zijn gemaakt en consequent uitgevoerd. Fotografie pur sang voor een jaarverslag tot campagne, van visitekaartje tot website.

Omdat geen project hetzelfde is werk ik met offertes op projectbasis. U neemt telefonisch (06 42270813) of per e-mail contact met mij op. In een gesprek vertelt u meer over wat uw wensen zijn. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en kosteloos. Na ons gesprek zet ik alles op een rij en stel ik een offerte op. Hierin leest u precies wat ik ga doen en wat wij besproken hebben. Nadat u mij een akkoord gestuurd hebt, spreken we af wanneer ik ga beginnen. Wanneer de serie klaar is en de foto’s bewerkt zijn, kunt u de bestanden uploaden via wetransfer.com.

Mijn offerte is 30 dagen geldig en de algemene voorwaarden van DuPho zijn van toepassing. Deze zijn ook te downloaden: http://www.dupho.nl/downloads/Algemene_Voorwaarden_DuPho_Jan_2015.pdf